Foto: «Gastranom» Oddiy kotlet tayyorlash va iste’mol qilishdan charchaganlar e’tiboriga «lo‘li kabob» retseptini taqdim qilamiz. Buning uchun quyidagi mahsulotlar kerak bo‘ladi: Go‘sht — 0,5 kg Piyoz 3 dona Sarimsoq piyoz Tuxum 2 dona Mayonez — 1 osh qoshiq Tuz va ziravorlar
Tayyorlanish jarayoni: 1. Qiyma maydalagichdan go‘sht va piyozni chiqarib aralashtiring. 2. Carimsoq piyoz, mayonez, tuxum, tuz va ziravorlarni qo‘shing. 3. Tayyor qiymani bir necha soatga muzlatkichga qo‘ying. 4. Tayyor masalliqdan kaboblarni patnisga tering 5. 180 daraja qizigan pechda 25 daqiqa pishiring.
Tayyor kaboblarni garnir bilan qo‘shib yeyishingiz mumkin.